تفریحی
تفریحی
طرز تهیه کیک سیب و دارچین
ن : لیلا تهامی ت : سه شنبه 17 فروردين 1400 ز : 20:19 | +

طرز تهیه کیک سیب و دارچین

مرحله اول

طرز تهیه کمپوت سیب کمپوت سیب طرز تهیه ی کمپوت سیب کمپوت سیب خانگی تهیه کمپوت سیب

برای تهیه کیک سیب و دارچین پس از اینکه سیب ها را از وسط برش زدید آنها را به صورت برش های نازک ببرید ، این برش های یکدست و نازک رو بصورت منظم و ردیفی بر روی سینی فر قرار دهید ، مقداری شکر بر روی برش های سیب پاشیده و آنها را برای ۱۰ دقیقه درون فر قرار دهید .

مرحله دوم

توجه داشته باشی باید که از قبل پیش گرم شده باشد و دمای آن را ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید این کار برای آن است که سیب ها نرم شوند و راحت تر حالت بگیرند . پس از پخته شدن آنها را مانند گل رز بپیچید و کنار قرار دهید .

مرحله سوم

طرز تهیه کیک سیب و دارچین

برای پخت کیک خانگی با این مواد باید قالب کمربندی ۲۳ سانتی را انتخاب کرده و درون آن کاغذ روغنی انداخته و قالب را چرب میکنیم . حالا آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و آن را الک می کنیم درون یک کاسه شکر و روغن مایع و کره را با همزن مخلوط میکنیم تا سفید شوند .

مرحله چهارم

حالا تخم مرغ ها را یکی یکی شکسته و به مواد اضافه میکنیم و با همزن مخلوط میکنیم ، آخرین تخم مرغ را همراه با وانیل اضافه کرده و هم می زنیم ، اکنون ماست را اضافه کرده و مواد را هم بزنید در پایان آرد را آرام آرام اضافه کنید و با دور کند همزن مواد را مخلوط کنید .

مرحله پنجم

طرز تهیه کیک سیب و دارچین

اکنون مایه کیک را درون قالب بریزید و با قاشق روی آن را صاف کنید دارچین را روی مایه کیک رژیمی بریزید و گل های سیب را به آرامی بر روی آن قرار دهید میتوانید از مقداری خلال پسته هم استفاده کنید . قالب را در طبقه میانی فر برای ۵۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید .


.:: ::.


خوراک مرغ با سس زرشک
ن : لیلا تهامی ت : دو شنبه 16 فروردين 1400 ز : 23:25 | +

خوراک مرغ با سس زرشک

 

مرحله اول

برای تهیه خوراک مرغ ابتدا باید پیاز را رنده کنید و آن را درون ماهی تابه ریخته و با اضافه کردن مقدار کمی روغن سرخ کردنی پیاز را تفت دهید سپس به آن ادویه را اضافه کنید و با هم مخلوط نمایید اکنون نوبت اضافه کردن تکه های مرغ می باشد .

مرحله دوم

حالا حرارت را کم کنید و مرغ ها را سرخ کنید . کمی که رنگ مرغ عوض شد رب گوجه فرنگی را درون ماهیتابه ریخته و مواد را تفت دهید تا بوی خامی رب گوجه فرنگی گرفته شود . به خوراک مرغ نیمی از زعفران را همراه با آلوها و دو لیوان آب اضافه کنید و اجازه دهید تا خوراک با حرارت کم بپزد

مرحله سوم

پس از اینکه آب مرغ غلیظ شد و غذای شما کاملا پخته شد ۱ قاشق شکر را درون آب جوش حل کنید و به خوراک مرغ اضافه کنید و صبر کنید تا غذا کاملاً جا افتاده شود . تو این فاصله زمانی که دارید سس زرشک را آماده کنید .

مرحله چهارم

برای اینکار زرشک های خیس خورده را درون ماهی تابه ریخته و به آن کره اضافه کنید حالا زرشک را تفت دهید و به آن الباقی زعفران دم کرده را اضافه کنید پس از اینکه غذا را درون سینی کشیدید سس را روی مرغ زعفرانی آبدار بریزید و نوش جان کنید .


.:: ::.


تهیه مرغ شکم پر در دیگ
ن : لیلا تهامی ت : دو شنبه 16 فروردين 1400 ز : 23:23 | +

تهیه مرغ شکم پر در دیگ

مرحله اول

تهیه مرغ شکم پر در دیگ در قابلمه و درون فر روشهای مختلفی دارد برای پخت این غذا پس از اینکه مرغ را به خوبی تمیز کردید ، داخل شکم آن را باز کرده و آنرا تمیز می کنیم . توجه داشته باشید که نباید پوست مرغ را جدا نمایید .

مرحله دوم

حالا مرغ را درون آبکش قرار می دهید تا آب آن کاملاً خارج شود سپس مشغول آماده کردن مواد داخل شکم مرغ میشویم . برای این کار نصف پیاز را به صورت خلالی خرد کرده و همراه با سیر رنده شده درون ماهی تابه ریخته و با مقدار کمی روغن تفت می دهیم .

مرحله سوم

پس از اینکه پیاز ها سبک شد زرشک را اضافه میکنیم و پس از مخلوط کردن مواد نوبت اضافه کردن گردو و در پایان رب انار می باشد . مواد را با هم مخلوط کرده ، سپس نمک و زعفران آب کرده را اضافه میکنیم و برای چند دقیقه آنها را تفت میدهیم .

مرحله چهارم

در این مرحله شکم مرغ را باز کرده و درون آن را با آب لیمو و مقداری نمک پوشش میدهیم ، سپس چند ورقه گوجه فرنگی درون شکم مرغ گذاشته و سسی را که آماده کرده بودیم روی گوجه ها میریزیم دوباره گوجه اضافه کرده و در پایان شکم مرغ را با نخ و سوزن میدوزیم .

مرحله پنجم

اکنون بر روی سینه مرغ با چاقو چند سوراخ ایجاد میکنیم و و درون سوراخ ها را با نمک پر می کنیم ، نمک و آبلیمو را با هم مخلوط کرده و سطح روی مرغ را کاملاً به آن آغشته میکنیم ، حالا مرغ را درون ماهیتابه گذاشته و اطراف آن را سرخ میکنیم .

مرحله ششم

درون یک دیگ کوچک ، پیاز را نگینی خرد کرده و همراه با مقداری زردچوبه سرخ میکنیم سپس یک لیوان آب اضافه کرده و پس از آن مرغ را درون دیگ قرار می دهیم چند ورقه گوجه فرنگی روی مرغ چیده و هویج های خرد شده را درون قابلمه میریزیم .

مرحله هفتم

ابتدا حرارت را زیاد کرده و پس از اینکه آب شروع به جوشیدن کرد حرارت را کم می کنیم و اجازه می دهیم تا مرغ برای نیم ساعت بپزد . در این فاصله زمانی ۳۰ دقیقه ای و تا زمانی که مرغ بپزد، سس مخصوص خوراک مرغ را آماده می کنیم .

مرحله هشتم

برای این کار نیمی از پیاز را که مانده بود نگینی خرد کرده درون ماهی تابه ریخته و تفت می دهیم ، زمانی که سبک شدند زردچوبه و رب را اضافه میکنیم پس از اینکه بوی خامی رب گوجه فرنگی گرفته شد یک لیوان آب و آلو ها و نمک و زعفران را اضافه میکنیم ، اجازه می‌دهیم تا با حرارت کم سس آماده شود .

مرحله نهم

پس از گذشت ۳۰ دقیقه در دیگ را باز کرده و تمام قسمتهای مرغ را به این سس آغشته میکنیم و اضافه آن را درون دیگ میریزیم ، درب ظرف را بسته و اجازه میدهیم تا برای دو ساعت و با حرارت کم مرغ کاملاً مغز پخت و جا افتاده شود .


.:: ::.


طرز تهیه نان در ماهیتابه
ن : لیلا تهامی ت : یک شنبه 15 فروردين 1400 ز : 23:32 | +

طرز تهیه نان در ماهیتابه

مرحله اول

آموزش طرز تهیه نان در ماهیتابه به صورت ساده و روان ابتدا آرد را با بکینگ پودر مخلوط کرده و آن را الک کنید سپس آرد نمک و شکر و روغن را اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید ، اکنون نوبت اضافه کردن آب به صورت آهسته آهسته می باشد .

مرحله دوم

آرد را با دست هم بزنید تا خمیر نان آماده شود ، حالا خمیر را به صورت چانه بگیرید و روی آن را با پلاستیک بپوشانید تا خمیر به اصطلاح محلی و ور آید . ماهیتابه را روی اجاق گاز گذاشته و زمانی که داغ شد چانه های خمیر را با وردنه پهن کنید و آنها را درون ماهیتابه قرار دهید .

مرحله سوم

سعی کنید با حوصله مراحل پخت نان را انجام دهید ، زمانی که خمیر را درون ماهیتابه پهن کردید چین و چروک های آن را خیلی سریع صاف کرده و پس از پخت نان ها را درون پارچه قرار دهید تا خشک نشوند . توجه داشته باشید این خمیر زمان زیادی را برای استراحت لازم ندارد .


.:: ::.


طرز تهیه غذا با میگو
ن : لیلا تهامی ت : شنبه 14 فروردين 1400 ز : 22:30 | +

طرز تهیه غذا با میگو

 

 

مرحله اول

برای پخت یک خوراک خوشمزه و دریایی پیشنهاد میکنیم غذا با میگو را در لیست برنامه های آشپزی خود قرار دهید برای پخت این خوراک خوشمزه ابتدا پیاز و سیر را پوست بگیرید و آنها را خرد کنید پیشنهاد می کنیم سیر را رنده نماید .

مرحله دوم

حالا ماهی تابه رو روی اجاق گاز قرار بدید و مقداری روغن اضافه کنید پس از اینکه روغن داغ شد پیاز و سیر را درون ماهی تابه ریخته و با حرارت ملایم تفت دهید این کار را تا زمانی که پیاز ها نرم شوند و بوی سیر پخش شود انجام دهید .

مرحله سوم

حالا نوبت این رسیده که فلفل دلمه ای ها را به صورت نگینی خرد کنید و آن را به مواد درون تو ماهیتابه اضافه کنید و برای مدت زمان یک الی دو دقیقه آنها را مخلوط کرده و تفت دهید . در مرحله بعد برنج فلفل و زردچوبه را اضافه کنید .

 

مرحله چهارم

مقدار کمی نمک اضافه کنیم و مواد درون ظرف را به خوبی هم بزنید حالا نوبت اضافه کردن آب مرغ می باشد پس از انجام این کار در ماهیتابه را ببندیم و کمی حرارت را زیاد کنید و صبر کنید تا خوراک ‌میگو شروع به جوشیدن کند .

مرحله پنجم

حرارت را کم کنید و برای ۱۵ دقیقه اجازه دهید تا با حرارت ملایم غذا کاملا پخته شود . در این مرحله میگو های پاک شده را همراه با نخود فرنگی پرخاصیت به خوراک میگو اضافه کرده و درب ظرف را ببندید تا خوراک شما آماده برای مصرف شود .


.:: ::.


طرز تهیه کمپوت آناناس
ن : لیلا تهامی ت : شنبه 14 فروردين 1400 ز : 22:29 | +

طرز تهیه کمپوت آناناس

مرحله اول

در ادامه شما را روش تهیه و آماده سازی کمپوت آناناس خانگی خوشمزه و خوشرنگ آشنا خواهیم کرد .

پس از این که پوست میوه را گرفتید آن را به صورت دلخواه و در اشکال گوناگون برش بزنید سپس پس از آب و شکر را مخلوط کرده و روی اجاق گاز قرار دهید .

مرحله دوم

حرارت را کمی زیاد کنید و اجازه دهید تا آب شروع به جوشیدن کند حالا زمان آن رسیده که تکه های آناناس را به آب اضافه کنید ، مدت زمان مورد نیاز برای آماده شدن کمپوت خانگی بستگی به رسیده بودن میوه دارد . تقریباً بین ۳۰ الی ۵۰ دقیقه با حرارت ملایم باید بپزد .

مرحله سوم

برای این که ظاهر کمپوت خوش رنگ باشد می توانید کمی زعفران را دم کنید و به میوه اضافه نمایید هنگامی که اجاق گاز را خاموش کردید اجازه دهید تا در همان دما و شرایط خنک شود سپس درون ظرف شیشه ای با درب فلزی بریزید .

مرحله چهارم

درب شیشه ها را محکم کنید حالا شیشه ها را درون یک قابلمه چیده و بر روی آن آب ولرم بریزید پس از انجام این مراحل قابلمه را بر روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید تا برای ۴۰ دقیقه بجوشد ، با این کار ماندگاری کمپوت بالا خواهد رفت .


.:: ::.


طرز تهیه ته چین بوقلمون
ن : لیلا تهامی ت : جمعه 13 فروردين 1400 ز : 1:57 | +

طرز تهیه ته چین بوقلمون

مرحله اول

یکی از نکات مهم برای تهیه ته چین بوقلمون استفاده از ماست ترش می‌باشد ، در ابتدای آشپزی فیله بوقلمون خوشمزه را همراه با کرفس تازه و هویج و چوب دارچین و برگ بو و مقداری پیاز درون قابلمه ریخته و میگذاریم تا با حرارت کم گوشت بپزد .

مرحله دوم

حالا درون یک کاسه کوچک ماست را همراه با یک چهارم پیمانه آب جوش و زرده تخم مرغ و زعفران مخلوط میکنیم در همان حال کمی هم نمک به مواد اضافه می کنیم حالا نصف کره را آب کرده و همراه با روغن مایع به مواد درون کاسه اضافه میکنیم .

مرحله سوم

از مایه ماستی کمی برای ته ظرف برداشته و الباقی آن را با برنج آبکش کرده مخلوط می کنیم . حالا ظرف مخصوص پخت ته چین را آماده می کنیم ، کف آن را چرب کرده و مایه ماست را ظرف می ریزیم اکنون برنج را درون قابلمه ریخته و آنرا با پشت قاشق سفت میکنیم .

 

 

مرحله چهارم

مواد را به صورت لایه لایه درون قابلمه ریخته یک لایه برنج سپس یک لایه بوقلمون پخته شده ، در پایان روی مواد کره آب شده ریخته و ظرف را درون طبقه وسط فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد برای مدت زمان ۷۰ الی ۹۰ دقیقه قرار می دهیم . توجه داشته باشید که فر باید از قبل پیش گرم شده باشد .

مرحله پنجم

این ته چین رستورانی را میتوانید روی اجاق گاز هم تهیه کنید، هرچه این غذا را با حرارت ملایم تری بپزید درپایان خوراک شما ما مغز پخت و جا افتاده تر خواهد شد . پس از پخت روی ته چین را با ماست چکیده و خلال پسته و زرشک تزیین نمایید .


.:: ::.


طرز تهیه سوپ نخود فرنگی
ن : لیلا تهامی ت : سه شنبه 10 فروردين 1400 ز : 17:21 | +

طرز تهیه سوپ نخود فرنگی

مرحله اول

طرز تهیه سوپ نخود فرنگی آبدار و خوشمزه ابتدای کار با پیاز و سیر و سیب زمینی را به صورت نگینی خرد کنید ماهیتابه رو روی اجاق گاز قرار دهید تا کمی روغن اضافه کنید . ابتدا پیاز و سیر را اضافه کرده و تفت دهید سپس سیب زمینی را با مواد مخلوط کنید

مرحله دوم

پس از تفت دادن مواد ، نخود فرنگی و جعفری را اضافه کرده و کمی با هم مخلوط کنید . حالا نوبت اضافه کردن ۴ لیوان از عصاره سبزیجات می باشد سپس نمک و فلفل را درون سوپ رژیمی ریخته و درب ظرف را ببندید تا مواد کاملا پخته و جا افتاده شوند .

مرحله سوم

پس از اینکه سوپ خانگی شما آماده شد و در پایان کار شیر را اضافه کنید مواد را مخلوط کرده و پس از کمی خنک شدن درون غذاساز بریزید و سوپ را به صورت پوره در بیاورید . اکنون خوراک نخود را با شوید تازه تزیین کنید و همراه با لیمو ترش تازه میل نمایید .


.:: ::.


طرز تهیه کوکو کرفس
ن : لیلا تهامی ت : دو شنبه 9 فروردين 1400 ز : 20:40 | +

طرز تهیه کوکو کرفس

مرحله اول

برای تهیه کوکو کرفس ابتدا باید سیب زمینی و پیاز را به صورت نگینی خرد کنید سپس آنها را کنار گذاشته و قارچ را خرد نمایید ، مواد را درون ماهی تابه ریخته و ادویه را اضافه کنید حالا مواد را سرخ کنید . کرفس و ساقه آن را درون خرد کن ریخته و خرد می‌کنیم .

مرحله دوم

در این مرحله تخم مرغ ها را درون کاسه شکسته و برای مدت زمان ۲ الی ۳ دقیقه هم می زنیم ، سپس آرد را به آن اضافه می کنیم و مواد را با هم مخلوط کرده تا یکدست شوند . اکنون تمام موادی را که داریم با هم درون کاسه ریخته و ترکیب می کنیم .

مرحله سوم

حالا مایه کوکو رژیمی را می‌توانید درون ماهیتابه ریخته و آن را سرخ کنید و یا اینکه فرگاز را از پیش گرم کنید و ظرف را برای مدت زمان ۳۰ دقیقه و با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد درون فر قرار دهید تا کاملاً کوکو مغز پخت شود .


.:: ::.


خواص نخود فرنگی
ن : لیلا تهامی ت : دو شنبه 9 فروردين 1400 ز : 20:38 | +

خواص نخود فرنگی

کنترل وزن و لاغری

خواص نخود فرنگی ، به دلیل اینکه چربی بسیار کمی دارد و میزان کالری آن پایین است در مقایسه با دیگر حبوبات مانند لوبیا کالری پایین تری دارند و به خاطر همین ویژگی برای کنترل وزن بسیار مفید می باشد .

استخوان و پوکی استخوان

این گیاه به خاطر این که منبع غنی از ویتامین کا ویتامین دی می باشد و این ویتامین ها تأثیر زیادی در جذب کلسیم دارند . از مصرف آن برای تقویت استخوان و جلوگیری از پوکی استخوان بسیار مناسب می باشد . ویتامین کا برای جلوگیری از بیماری هایی مانند ورم مفاصل و همچنین آلزایمر بسیار مفید است .

پیش گیری از سرطان و تقویت سیستم ایمنی

فیبرها و آنتی اکسیدان های موجود در نخود فرنگی باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود و همین امر باعث پیش گیری از سرطان می‌شود . نخود فرنگی سرشار از مواد معدنی آهن و کلسیم و روی و مس منگنه و غیره می باشد . که همین مواد معدنی سیستم ایمنی بدن شما را تا حد چشمگیری تقویت خواهد کرد .

پیش گیری از بیماری های قلبی

ترکیبات ضد التهابی موجود در نخود فرنگی باعث پاکسازی و تقویت رگهای خونی خواهد شد . قندی که از هضم غذا در خون به وجود می آید به خاطر پروتئین و فیبر بالای نخود فرنگی خیلی زود از بین می رود و باعث کاهش آنتی اکسیدان های مقاوم به انسولین میشود . به علت این که سرشار از آهن می باشد مصرف آن را برای زنان باردار یا شیرده توصیه می کنی البته مشاوره با پزشک مورد نظر فراموش نشود


.:: ::.


Powered By LOXBLOG.COM Copyright © by jazabiyatkhanema
This Template By Theme-Designer.Com