طرز تهیه برگر ماهی

تفریحی
تفریحی
طرز تهیه برگر ماهی
ن : لیلا تهامی ت : جمعه 27 فروردين 1400 ز : 22:34 | +

طرز تهیه برگر ماهی

مرحله اول

برای تهیه برگر ماهی پس از این که ماهی را تمیز کردید و استخوان های آن را جدا کردید با قارچ مخلوط کرده و آن را درون چرخ گوشت بریزید پس از انجام این کار پیاز ها را رنده کنید و آب آن را جدا کنید ، تفاله پیاز را به گوشت ماهی اضافه کنید .

مرحله دوم

در مرحله بعد سبزی جعفری را همراه با سفیده تخم مرغ و آبلیمو به گوشت اضافه کنید مواد را با هم ترکیب کرده سپس پودر سیر نمک و فلفل را اضافه کنید . گوشت را به خوبی با دست ورز دهید تا حسابی جا افتاده و یکدست شود .

مرحله سوم

در پایان نوبت اضافه کردن آرد سوخاری می باشد . آرد را هم با مایه همبرگر خانگی مخلوط کنید . توجه داشته باشید که اگر از آرد سوخاری زیادی استفاده کنید همبرگر شما خشک می‌شود . حالا چانه های برگر را جدا کرده و حالت دهید درون پلاستیک فریزر کرده و برای یک ساعت درون یخچال قرار دهید .

مرحله چهارم

در مرحله بعد می‌توانید برگرهای خوشمزه را بر روی توری کباب کنید و یا اینکه درون ماهیتابه سرخ نمایید و یا پخت ماهی در فر را تجربه کنید . خوراک ماهی را همراه با کاهو و سس تارتار سرو نمایید . نکته : استفاده از انواع ماهی سالمون ، ماهی سفید و … برای پخت این غذا بلامانع می‌باشد .



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






.:: ::.


Powered By LOXBLOG.COM Copyright © by jazabiyatkhanema
This Template By Theme-Designer.Com